Opredeljevanje novih pacientov

Opomba 28.7.2022:
Po preračunu rojstnih datumov vseh oseb, ki so se uspeli vpisati v naš koledar do novembra 2022, smo ugotovili, da je ambulanta polna in smo tako uradno prenehali z opredeljevanjem.
Od tega dne dalje bomo prosta mesta zapolnjevali zgolj v primeru odhodov  obstoječih pacientov.
Spodnji tekst ohranjamo, kot sledljivost načina na katerega smo zapolnili prosta mesta, ni pa več aktualen.
_______________________________
 
 
Z aprilom 2022 smo v ZZ Revita pridobili dodaten program družinske medicine in tako po 20 letih ponovno sprejemamo nove paciente.
 
Vsi, ki bi se želeli opredeliti, lahko to storijo tako, da si rezervirajo svoj termin za registracijo, neposredno v našem koledarju (podrobna navodila so objavljena pri koledarju – preberite jih preden izpolnjujete karkoli!). Koledar ambulante za opredeljevanje, v katerem opravite rezervacijo termina, je dosegljiv s klikom na TO POVEZAVO.
 
Nadaljnja navodila glede samega registracijskega postopka (fizično) pri nas, prejmete na vnešeni e-mail naslov, po tem, ko ste uspešno rezervirali svoj termin. Uspešni rezervaciji sledi tudi prejem potrdila o rezervaciji (ravno tako na e-mail), s tem pa je vaše mesto pri nas zagotovljeno – ni vam potrebno preverjati ali to drži ali ne.
 
Manj digitalno spretnim priporočamo, da prosijo bolj digitalno pismenega svojca, da jih vpiše na en prosti termin v zgornji koledar.
 
V kolikor živite sami in nimate pomoči, pa lahko tudi pokličete v ambulanto in vam bomo pomagali mi.
Hkrati naprošamo vse, ki ne spadate v kategorijo manj digitalno pismenih, da se vzdržite klicanja na naše telefone in pisanja e-mail sporočil, saj ambulanta deluje normalno (vsi obstoječi pacienti še vedno potrebujejo oskrbo, dan ima pa še vedno samo 24 ur :-)). Nepotrebno klicanje tako močno povečuje že tako prisotno preobremenjenost komunikacijskih kanalov.
 
V kolikor v zgornjem koledarju ni več prostih terminov, pomeni, da se je opredeljevanje začasno ustavilo. Ko bomo dosegli polno kvoto, bo tu objavljeno, da ne sprejemamo več novih pacientov. Če tega obvestila tu ni, pomeni, da so še prosta mesta, da pa moramo najprej poskrbeti za že opredeljene. V tem primeru vam svetujemo, da občasno preverite zgornjo povezavo, če smo mogoče razpisali  nove proste termine. S klicem ali e-mailom ne boste izvedeli nič novega, zgolj zasedali boste kanale, ki so namenjeni drugim osebam.
 
Ker v Sloveniji (na žalost) ni na voljo novih zdravnikov, se danes redkokateri pacient sprašuje kakšen je nov zdravnik ali ustanova kjer se opredeljujejo in ali so pravi za njih. Kljub temu pa vas moramo opozoriti, da imamo pri nas eno redkih brezpapirnih ambulant družinske medicine v državi. To pomeni, da bomo vaš papirnati karton spremenili v konfete, obdržali pa digitalizirano verzijo (ki bo seveda kadarkoli na voljo tudi vam). V kolikor vam to predstavlja oviro, je mogoče bolje, da se opredelite v kakšni bolj klasični ambulanti. Ko je ravno govora o kartonu – prosimo ne ga pošiljati k nam v naprej! Po registraciji boste na e-mail dobili vsa navodila kdaj ga boste lahko poslali k nam.

Hvala za razumevanje in se veselimo srečanja z vami v živo!

Ekipa ZZ Revita