Varna izmenjava in hramba

 

Nazaj na prvo stran 

Zdravstveni podatki spadajo med najbolj občutljive podatke, ki jih moramo varovati tako izvajalci, kot posameznik.  Komunikacija  z uporabo elektronske pošte (e-maila) za izmenjavo osebnih in zdravstvenih  podatkov ni primerna, zato nam prosim ne pošiljajte elektronske pošte s prošnjami  za mnenja,  izvide, napotnice. . . ,  saj vam odgovora ne moremo (smemo) dati. 

 

Prav tako vam odsvetujemo, da s spletno pošto pošiljate  kopije svojih izvidov ali drugih osebnih podatkov komurkoli.  Res pa je, da imate, kot lastnik le-teh,  do tega  vso pravico.

 

Zaradi želje po ustrezni in varni izmenjavi, smo se pridružili storitvi Gospodar Zdravja, ki omogoča varno komuniciranje z nami.

 

V kolikor bi se hoteli izogniti vsakokratnemu vpisovanju svojih podatkov, se lahko registrirate tudi sami (uporaba je brezplačna). Registriani uporabniki  poleg možnosti e-posveta dobijo tudi možnost vodenja osebnega zdravstvenega kartona, v katerem lahko hranite vse svoje izvide (vseh različnih specialistov), osebne meritve in druge vnose, dovoljenje za vpogled v ta osebni zdravstveni karton pa lahko podelite kateremukoli zdravniku, ki je registriran uporabnik (npr. vaš osebni zdravnik). 

 

V kolikor bi želeli uporabljati razširjeno storitev Gospodarja zdravja,  lahko več podatkov o njej najdete s klikom na to POVEZAVO

(Opomba: Zdravstveni zavod Revita ni lastnik storitve, nima finančnih koristi od nje, vse morebitne zaplete pri njeni uporabi rešuje podjetje Gospodar zdravja d.o.o.)

 

Za komunikacijo z nami ali naročanje na pregled, kliknite zeleni gumb ob izbrani ambulati in sledite navodilom.